Wij van Medician zullen samen met jou er alles aan doen om je goed klaar te stomen voor de selectie van het VUmc. Route A of B, beiden zijn oké. Door onze diverse vooropleidingen hebben wij een team dat breed is aan ervaringen en kunnen wij jou de beste begeleiding aanbieden op medisch inhoudelijk vlak en bij het presenteren van je cv en vaardigheden. Bij ons zul je klaar gestoomd worden voor de capaciteitstoetsen en de collegetoets van de selectie, na de lessen krijg je een uitgebreide samenvatting (met oefenmateriaal) en dia’s die door ons zijn opgesteld.

Onze cursussen

Uitverkocht

Pakket A: Eerste Ronde

Uitverkocht

Pakket A: Eerste Ronde

In de 1e ronde zullen wij je helpen met hoe jij jezelf het beste kunt presenteren aan de VU. In een persoonlijk gesprek van 90 minuten zullen wij samen naar je cv kijken en proberen hier zo veel mogelijk punten, waar op de selectie op gescoord kan worden, eruit te halen. Ook helpen wij je bij het invullen van de selectieformulieren. Na ons gesprek van 90 min krijg je nog een mogelijkheid om alle verbeteringen op een later tijdstip door te mailen naar ons voordat je de formulieren definitief inlevert. 

Uitverkocht

Pakket B: Tweede Ronde

Uitverkocht

Pakket B: Tweede Ronde

In de 2e ronde zul je in een groep van 12 studenten op 2 dagdelen van 09:00-17:00 les krijgen van ons. Op deze dagdelen wordt naast de studiestof ook geoefend voor de welberuchte 'IQ test' dat ook onderdeel is van de selectie. Door te oefenen en verbanden te zien zul je zelfverzekerd zijn dat het wel goed komt met jouw selectie. Er zal afgesloten worden met een tentamen dat door ons in elkaar is gezet. Naast dat jullie de dia's van ons krijgen geven wij ook een samenvatting mee van de lesstof. Vergeet niet te ontbijten, je zult de energie nodig hebben. 


Inbegrepen:

  • Samenvatting
  • College training 
  • Capaciteitstoets training
Uitverkocht

Pakket C: Selectie combi-deal

Uitverkocht

Pakket C: Selectie combi-deal

Met dit pakket zul je de gehele selectie met ons doorlopen, zowel ronde 1 als 2. Ook krijg je onze samenvatting en oefenvragen bij dit pakket er gratis bij. Mocht je onverhoopt niet door zijn na de 1e ronde dan betaal je uiteraard alleen voor de 1e ronde en wordt het resterende geldbedrag teruggestort.

Uitverkocht

Samenvatting + oefenmateriaal

Uitverkocht

Samenvatting + oefenmateriaal

Wij zullen je de samenvatting en oefenmateriaal die zorgvuldig door ons is samengesteld opsturen. Deze bundel bestaat uit de colleges en de bijbehorende literatuur.