Wat bieden wij aan?


Wij van Medician zullen samen met jou er alles aan doen om je klaar te stomen voor de selectie. Route A of B, beiden zijn oké. Door onze diverse vooropleidingen hebben wij een team dat breed is aan ervaringen en kunnen wij jou de beste begeleiding aanbieden op inhoudelijk vlak en bij het presenteren van je cv en vaardigheden. Verder zal er daarnaast ook genoeg ruimte zijn voor vragen vanuit jouw kant en, indien van toepassing, zul je bij ons klaar gestoomd kunnen worden voor de capaciteitstoetsen van de selectie.


Curriculum Vitea

Wij zullen je helpen met hoe jij jezelf het beste kunt presenteren. In een persoonlijk gesprek van 90 minuten zullen wij samen naar je cv kijken en proberen hier zo veel mogelijk punten, waar op de selectie op gescoord kan worden, eruit te halen. Ook helpen wij je bij het invullen van de selectieformulieren. Na ons gesprek van 90 min krijg je nog een mogelijkheid om alle verbeteringen op een later tijdstip door te mailen naar ons voordat je de formulieren definitief inlevert. 


Tentamen begeleiding

Wij zullen aan jou samen met maximaal 19 andere studenten lesgeven. Dit onderdeel zal ongeveer een paar uur duren. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we niet de stof in zijn geheel herhalen, maar ons focussen op de onduidelijkheden en vragen vanuit jullie kant. Verder kan er ook geoefend worden voor de capaciteitstoetsen. Door te oefenen en verbanden te zien zal je zelfverzekerd zijn dat het wel goed komt met jouw selectie.