Winnaars KNMG studentenprijs 2023!

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 13:00

šŸ„³WINNAAR KNMG STUDENTENPRIJS 2023!šŸ„³

Met trots en grote blijdschap kunnen wij delen dat op 30 september Mohamed Badaou als afgevaardigde van onze organisatie op de KNMG carrièrebeurs de prijs "Geneeskundestudent van het jaar’’ in ontvangst heeft genomen van de voorzitter van de Artsenfederatie KNMG René Héman . Wij stonden hier in de finale naast 2 andere mooie organisaties Act4Health IFMSA-NL en @BIG Navigator, die beiden met hun initiatieven een mooie maatschappelijke bijdrage leveren.

In de zomer van 2019 kwamen wij, Chahid Koullali, Damian Vieira BarretoMohamed Badaou en Semih Ünal samen bij Freddy's comfort food in Rotterdam. Wat begon als een informele get-together om het einde van ons eerste studiejaar Geneeskunde te vieren was het begin van Medician, een begeleidingsbureau voor leerlingen die Geneeskunde of Tandheelkunde willen studeren maar voor wie de kansen niet gelijk verdeeld waren. (Lees: leerlingen met een migratie-achtergrond, zonder medisch/ professioneel netwerk en/of die als eerste binnen de familie gaat studeren). Vier jaar, drie faculteiten, 26 begeleiders en 170+ leerlingen verder zijn we trots om de prijs in ontvangst te mogen nemen.

Graag nemen we dan ook de tijd om zij te bedanken die, in welke hoedanigheid dan ook, betrokken zijn geweest bij Medician: Sarah Rahou, Hajar Fénnich, Ouissal Akalai, Nour K., Jeroen Simons, Aimane Arrouby, Pelle ter Haar, Maartje van Egmond, Ibrahim Oulad Sedik, Hajar Rotbi, Marwan El Ghalbzouri, Rafik Belhadji, Zeinab Ouahia, Zakariya Talhaoui, Sevket KiliçFeyza Yilmaz, Meike van Boxtel, Lejla Dagovic, Amine Haddane, Marleen Koster, Betül Kiliç, Lara Mascini, Anieke Rorije, Priyanka Sarker

Wij streven ernaar onze snelheid vast te blijven houden en door te blijven groeien om steeds meer studenten te kunnen helpen en zo ons steentje bij te dragen om de toekomstige gezondheidszorg te verbeteren. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van onze toekomstige plannen!

Reactie plaatsen

Reacties

Isamar van Hilten
9 maanden geleden

Van Harte Gefeliciteerd! Wat een super netwerk hebben jullie beschikbaar gemaakt.